• Onze sluitingsdagen zijn zondag en maandag.
  • Geen leveringen op deze dagen mogelijk. Met uitzondering van feestdagen.

Laat de feestdagen stralen met eigen creaties kerstdecoratie

De feestdagen staan voor de deur, en bij Bloemsierkunst Guylène vieren we het seizoen van warmte, vreugde en betovering. Maak van jouw huis een winterwonderland met onze prachtige kerstdecoraties die zorgen voor een magische sfeer.

Bij Bloemsierkunst Guylène hechten we waarde aan kwaliteit en stijl. Onze kerstdecoraties zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze niet alleen prachtig zijn, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit.

Wacht niet langer! Ontdek onze kerstcollectie en bestel vandaag nog om ervoor te zorgen dat jouw huis straalt tijdens de feestdagen. Bij Bloemsierkunst Guylène geloven we in het delen van vreugde, en we zijn er trots op om een deel te zijn van jouw feestelijke vieringen.

Natuurlijk kan je ook deze decoratie als cadeau laten leveren in één van onze eigen leveringsplaatsen.

Opgelet: Daar onze kerstdecoratie door ons zelf wordt vervaardigd, kunnen deze enkel in volgende plaatsen geleverd worden.

 

  • Levering in Nieuwkerken, Sint-Niklaas, Beveren, Vrasene, Verrebroek, Haasdonk, Temse, Sint-Gillis-Waas, Waasmunster en Belsele: Gratis levering.
  • Levering in Meerdonk, Kallo, Tielrode, Elversele, Steendorp, Bazel, Melsele en Kieldrecht: Levering voor een kleine meerprijs van 5 €.
  • Levering in Sinaai, De Klinge, Hamme en Kruibeke: Levering tegen een meerprijs van 8 €.