Onze bloemenabonnementen

 

Met een abonnement voor bloemen maak je niet alleen jezelf, maar ook anderen gelukkig. Elke week, twee weken, drie weken of maandelijks word je verrast met een prachtig boeket bloemen, dat speciaal voor jou is samengesteld. Een abonnement voor bloemen is niet alleen handig en gemakkelijk, maar het is ook nog eens een cadeau waar je elke keer opnieuw van kunt genieten.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een speciale gelegenheid of gewoon om jezelf te verwennen, een abonnement voor bloemen is de perfecte keuze. Je kunt kiezen uit verschillende frequenties, zodat je altijd een levering hebt die past bij jouw wensen en behoeften. Bovendien kun je het abonnement op elk moment pauzeren of stopzetten als dat nodig is.

Onze abonnementen voor bloemen zijn beschikbaar vanaf een minimum van 3 leveringen, zodat je voldoende tijd hebt om te genieten van het prachtige boeket. En met onze uitstekende kwaliteit en service weet je zeker dat je elke keer weer een mooi boeket in huis haalt.

Bestel nu jouw abonnement voor bloemen en maak jezelf en anderen elke keer weer blij met een prachtig boeket. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, of gewoon om jezelf te verwennen, met een abonnement voor bloemen maak je altijd de juiste keuze.

De cadeaubon

Met een cadeaubon voor bloemen geef je niet alleen een prachtig cadeau, maar ook de vrijheid om zelf te bepalen wat ermee gedaan wordt. Of het nu gaat om een boeket voor een speciale gelegenheid, een mooie plant voor in huis, of gewoon wat fleurige decoratie om de dag op te vrolijken, de ontvanger kan de cadeaubon besteden zoals hij of zij dat wil.

Het geven van bloemen is altijd een goed idee, maar met een cadeaubon geef je net dat beetje extra. Je laat de ontvanger namelijk zelf kiezen wat hij of zij het mooist vindt en waar het het beste past. Zo weet je zeker dat het cadeau in de smaak valt en de ontvanger er nog lang van kan genieten.

Of het nu gaat om een verjaardag, moederdag, Valentijnsdag of gewoon zomaar, met een cadeaubon voor bloemen geef je altijd een mooi en persoonlijk cadeau. Bestel nu jouw cadeaubon en geef iemand de vrijheid om te genieten van prachtige bloemen en planten!