Huwelijken

Bij Bloemsierkunst Guylène kan je terecht voor advies op maat.

Het creëren van een persoonlijk bruidsboeket dat perfect past bij jouw wensen en persoonlijkheid doen we met passie.

 

Enkele trends die momenteel populair zijn bij bruidsboeketten zijn:

  1. Het gebruik van wilde bloemen. Steeds meer bruiden kiezen voor een boeket met een bohemien of natuurlijk thema. Hierbij worden wilde bloemen en grassen gebruikt voor een nonchalante, romantische look.

  2. Mix van kleuren. In plaats van een traditioneel wit boeket, kiezen velen voor een boeket met een mix van kleuren die bijvoorbeeld aansluiten bij het thema van de bruiloft.

  3. Non traditionele bloemen. Naast de klassieke rozen en pioenen, worden er steeds meer niet-traditionele bloemen gebruikt voor bruidsboeketten. Denk bijvoorbeeld aan protea's, dahlia's of succulenten.

  4. Meerdere kleine boeketjes voor de bruidsmeisjes, samengesteld met dezelfde soort bloemen.

  5. Toevoegen van persoonlijke items.  Om het boeket extra persoonlijk te maken, voegen sommige bruiden persoonlijke items toe aan het boeket, zoals een stukje stof van de trouwjurk van de moeder of een sieraad dat van generatie op generatie is doorgegeven.

  6. Of een polscorsage of haarcorsage benodigd is, hangt af van de persoonlijke voorkeur en de gelegenheid. Als het een formele gelegenheid betreft, zoals een bruiloft of een gala, kan het dragen van een polscorsage of haarcorsage passend zijn bij de dresscode. Het kan ook een leuke manier zijn om een outfit op te fleuren en een persoonlijk tintje toe te voegen.

    Bij Bloemsierkunst Guylène kunnen ze u adviseren over de mogelijkheden en u helpen bij het kiezen van een corsage die past bij uw wensen en de gelegenheid.

Ook de bruidegom en getuigen worden niet vergeten met onze corsages.

Traditionele corsages worden vaak vastgemaakt met speldjes, wat kan leiden tot kleine gaatjes en beschadigingen aan het materiaal van de pakken.

Door het gebruik van magneten worden deze risico's geëlimineerd.

Het voordeel van het gebruik van magneten is dat de corsage stevig op zijn plaats blijft zitten en toch gemakkelijk kan worden verwijderd zonder sporen achter te laten.

Dit is vooral handig voor de bruidegom en getuigen die hun pakken graag netjes en onbeschadigd willen houden tijdens de bruiloft. Bovendien kunnen magneten worden gebruikt om verschillende soorten corsages te bevestigen, waardoor ze een veelzijdige en handige keuze zijn voor bruiloften en andere speciale gelegenheden.