Bloemenabonnementen

Als u op zoek bent naar een manier om uw huis of kantoor op te fleuren met prachtige bloemen, dan is een abonnement op een boeket bloemen de perfecte oplossing! Met onze abonnementen kunt u wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een vers boeket bloemen laten leveren bij u thuis of op kantoor.

Onze abonnementen bieden u de mogelijkheid om steeds weer nieuwe en verrassende bloemstukken te ontvangen. Wij werken alleen met de mooiste en meest verse bloemen van hoge kwaliteit, zodat uw boeket lang mooi blijft.

Een abonnement op een boeket bloemen is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden of familie. Laat hen regelmatig genieten van een prachtig boeket bloemen en verras hen keer op keer.

Onze abonnementen zijn flexibel en gemakkelijk aan te passen aan uw wensen, door naast de foto te klikken.

Een bloemenabonnement is een prachtig en attent cadeau dat langdurige vreugde en schoonheid biedt. Met een bloemenabonnement kan de ontvanger regelmatig genieten van verse bloemen aan huis geleverd. Dit cadeau is perfect voor verjaardagen, jubilea, moederdag of gewoon als een gebaar van waardering.

Een bloemenabonnement, met gratis levering kan wekelijks, 2 wekelijks of maandelijks geleverd door Bloemsierkunst Guylène in één van deze gemeentes:

  • Nieuwkerken-Waas, Sint-Niklaas, Beveren, Vrasene, Verrebroek, Haasdonk, Sint-Gillis-Waas, Temse, Belsele.

 

Voor een kleine meerprijs van 5 €

  • Meerdonk, Kallo, Tielrode, Elversele, Steendorp, Bazel, Melsele, Kieldrecht, Waasmunster

 

Voor een meerprijs van 8 €

  • Sinaai, De Klinge, Hamme, Kruibeke

 

Er worden voor abonnementen slechts éénmaal transportkosten aangerekend.